Printshop

Ben je op zoek naar een Printshop in Rotterdam? Bij IVA Print & Sign kun je terecht voor vrijwel alle soorten printwerk, scanwerk en kopieeropdrachten. Wij verzorgen onder andere posters, folders, flyers, softcover en hardcover boekjes, scripties en portfolio’s. Daarnaast ben je ook voor levensgrote reclamebanners, groot formaat posters, fotoprints et cetera bij ons aan het juiste adres!

Printshop in Rotterdam

Onze printshop aan de Boompjes in Rotterdam biedt de unieke combinatie van snelheid, kwaliteit en vele mogelijkheden onder één dak. Wij beschikken over alle machines en afwerkmogelijkheden om jou extra goed tot dienst te kunnen zijn. Een voorbeeld hiervan is onze hoogwaardige KIP printer, welke maar liefst 400 A1 of 800 A2 posters binnen één uur kan printen!

De voordelen van printen bij IVA Print&Sign

Ongeacht het formaat van de opdracht, verdient deze voor ons de grootst mogelijke aandacht. Ons ervaren personeel helpt je hiermee dan ook graag verder.

  • Hoge kwaliteit printwerk
  • Klaar terwijl je wacht
  • Grootste printshop van Rotterdam

Goed om nog te benoemen is dat onze copyshop FSC gecertificeerd is en bij het printwerk voornamelijk gebruik maakt van FSC papier. Daarnaast produceren wij zeer milieubewust en werken we onder meer mee aan het recyclen van diverse zaken.