Textielframes

Op zoek naar een kwalitatief hoogstaand textielframe voor jouw (reclame) boodschap? Dan ben je bij ons zeker aan het goede adres! Bij IVA Groep begrijpen we dat de presentatie van uw merk of boodschap van cruciaal belang is. Daarom bieden wij hoogwaardige textielframes aan, de ideale oplossing voor het creëren van indrukwekkende en flexibele displays, zowel voor commerciële als decoratieve doeleinden. Lees hier op deze pagina meer over!

Kom direct met ons in contact voor de mogelijkheden!

De voordelen van textielframes

Textielframes bieden talloze voordelen ten opzichte van traditionele reclame- en presentatiemethoden:

  1. Strakke en moderne uitstraling
    Door het gebruik van hoogwaardige materialen en de strakke afwerking, krijgen textielframes een professionele en moderne uitstraling die past in elk interieur.
  2. Eenvoudig wisselen van doek
    Het wisselen van de prints is eenvoudig en snel, wat ideaal is voor bedrijven die regelmatig hun boodschap willen aanpassen of verschillende campagnes willen draaien.
  3. Duurzaam en herbruikbaar
    De frames zijn gemaakt van stevig aluminium en gaan jarenlang mee. Het doek kan keer op keer worden vervangen, waardoor u kosten bespaart op lange termijn.
  4. Licht van gewicht en makkelijk te installeren
    Textielframes zijn licht van gewicht en eenvoudig te monteren, zelfs door één persoon. Dit maakt ze perfect voor tijdelijke installaties op evenementen of beurzen.
  5. Geschikt voor LED-verlichting
    Voor een extra visuele impact kunnen de frames worden voorzien van LED-verlichting, waardoor uw boodschap nog meer opvalt.

Maatwerk en personalisatie

Bij IVA Groep bieden we volledig op maat gemaakte textielframes aan. Of je nu een klein formaat voor een knusse ruimte nodig hebt of juist en groot formaat voor een opvallende presentatie, wij leveren textielframes in alle gewenste afmetingen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om jouw textielframe te voorzien van LED-verlichting voor een nog krachtigere uitstraling.

Meer weten hierover of heb je specifieke wensen die je graag met ons wilt bespreken? Neem dan via onderstaand formulier vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Meer informatie ontvangen?